دلایل هنگ کردن گوشی‌های هوشمند

امروزه گوشی‌های اندروید از نیازهای اساسی ما به شمار می‌روند و ما بسیاری از کارهای ضروری خود را با این گوشی‌ها انجام می‌دهیم. اما مشکل اینجاست که تقریباً همه گوشی‌های هوشمند مانند سامسونگ، نوکیا، هواوی،سونی، شیائومی و غیره مدام هنگ می‌کنند. این مشکل دلایل زیادی دارد.

دلایل هنگ کردن گوشی‌های هوشمند

در این مقاله به 10 مورد از مهمترین علت های هنگ کردن گوشی های هوشمند می‌پردازیم.

1- اگر چند اپلیکیشن را با هم باز کنید یا همزمان چند کار مختلف با گوشی انجام دهید، گوشی شما به طور خودکار هنگ می‌کند. بهتر است وقتی در حال استفاده از یک اپلیکیشن هستید سراغ اپلیکیشن دیگری نروید و همزمان دو یا چند اپلیکیشن را به کار نگیرید، در غیر این صورت گوشی شما داغ شده و هنگ می‌کند.

2- ما اغلب اپلیکیشن ها را در حافظه خارجی نصب می‌کنیم و این اشتباه بزرگی است. بهتر است اپلیکیشن ها را در حافظه داخلی نصب کنیم نه در حافظه خارجی. در کل همه اپلیکیشن ها، فیلم ها، و عکس ها باید در کارت حافظه خارجی (کارت SD) ذخیره شوند.

3- اگر حافظه داخلی گوشی هوشمند شما (RAM) پر باشد، هر لحظه امکان دارد از کار بیفتد. حتماً نرم افزارها، عکسها و فیلم های غیرضروری را حذف کنید.

4- پر بودن حافظه خارجی هم باعث هنگ کردن گوشی هوشمند می‌شود. توصیه می‌کنیم وقتی حافظه پر شد، اطلاعات، برنامه‌ها، عکسها و فیلم ها را فوراً به رایانه یا لپ تاپ انتقال دهید.

5-فایلهای خود را مدیریت کنید و فراموش نکنید فایلهای غیرضروری را حذف کنید، کوکی ها و حافظه پنهان را خالی کنید.

6-نصب کردن تعداد زیادی اپلیکیشن نیز عامل دیگری است که باعث می‌شود گوشی های هوشمند هنگ کنند زیرا گوشی نمی‌تواند همه این اپلیکیشن ها را هم زمان پشتیبانی کند.

7-یکی از مهمترین مشکلات رایج آن است که وقتی حافظه گوشی تقریباً پرشده و حجم کمی از آن باقی مانده اپلیکیشن های سنگین را باز می‌کنید. با این کار به تدریج گوشی شروع به هنگ کردن می‌کند. به طور کلی بهتر است نرم افزارهای سنگین به خصوص نرم افزارهای سنگین بازی روی گوشی خود نصب نکنید زیرا این گونه نرم افزارها معمولاً در پس زمینه فعال هستند و فشار زیادی به پردازشگر گوشی وارد می‌کنند که در نتیجه گوشی هنگ می‌کند.

8-گوشی هایی مانند گوشی آیفون که بر اساس سیستم عامل مالکیتی و انحصاری عمل می‌کنند، اغلب دچار این مشکل می‌شوند چون به پردازشگر گوشی فشار بیش از حدی وارد می‌شود. 

9-توصیه می‌کنیم همواره نرم افزارها را به روزرسانی کنید، زیرا با این کار مشکل هنگ کردن گوشی تا حد زیادی برطرف می‌شود.

10-ویروسها به راحتی باعث کندی عملکرد سیستم عامل گوشی هوشمند می‌شوند. بهتر است یک آنتی ویروس خوب و یک تسک منیجر(task manager) کارآمد روی گوشی هوشمند خود نصب نمایید.

چگونه در گوشی های هوشمند اندروید مشکل هنگ کردن را برطرف کنیم؟

چگونه در گوشی های هوشمند اندروید مشکل هنگ کردن را برطرف کنیم؟

در سراسر جهان میلیون ها نفر از اندروید استفاده می‌کنند و هر روز به تعداد کاربران این گوشی ها افزوده می‌شود، اما آیا می‌دانستید که کاربران اندروید هر لحظه با مشکل هنگ کردن یا فریز کردن (Freeze) گوشیهای هوشمند اندروید خود مواجه می شوند، حتی کسانی که از گوشی های بسیار گران قیمت استفاده می‌کنند؟ بنابراین با ما همراه شوید تا 5 راهکار مؤثر برای حل این مشکل در گوشیهای هوشمند اندروید به شما نشان دهیم.

مشکل هنگ کردن گوشیهای اندروید چند دلیل دارد که اگر با این مسأله مواجه شده‌اید نکات زیر را به کار بگیرید.

1. با حذف اطلاعات غیرضروری حافظه گوشی را خالی کنید

 با حذف اطلاعات غیرضروری حافظه گوشی را خالی کنید

آیا می‌دانستید تقریباً همه سایتهای اینترنتی برای افزایش سرعت صفحه اینترنتی خود از حافظه پنهان استفاده می‌کنند؟ هربار که یک سایت اینترنتی را باز می‌کنید، اطلاعات ناخواسته‌ای در کوکی ها و حافظه پنهان گوشی ذخیره می‌شود.

در نتیجه با پر شدن حافظه گوشی جایی برای نرم افزارها و سایر فایل ها باقی نمی‌ماند. با دستورالعمل زیر می‌توانید از شر این اطلاعات ناخواسته خلاص شوید:

Setting >> storage >> Cache >> ok

تنظیمات >> ذخیره >> حافظه پنهان >> تأیید

2. اپلیکیشنهای نصب شده را به حافظه خارجی انتقال دهید

اگر اپلیکیشن های زیادی روی گوشی هوشمند خود نصب کرده‌اید، بهتر است تعدادی از آنها را به حافظه خارجی انتقال دهید. انتقال نرم افزارها به حافظه خارجی بهترین راه خالی کردن حافظه گوشی است.

می‌توانید نرم افزازها را مستقیماً در کارت حافظه خارجی نصب کنید؛ برای این کار با اجرای دستورالعمل زیر کارت حافظه خارجی را به عنوان حافظه پیش فرض (default memory) تنظیم نمایید.

Setting >> storage >> SD card Storage

تنظیمات >> ذخیره >> ذخیره کارت SD

3. آهنگها و سایر فایلها را در حافظه خارجی ذخیره کنید

پر بودن حافظه گوشی هوشمند از دلایل اصلی هنگ کردن آن است. علاوه بر انتقال فایلها به حافظه خارجی، با انتخاب حافظه خارجی به عنوان حافظه پیش فرض عکس ها و فیلم هایی را که با دوربین گوشی ثبت می‌کنید مستقیماً در حافظه خارجی ذخیره نمایید.

4. گزینه تنظیمات کارخانه (توصیه نمی‌شود)

گزینه تنظیمات کارخانه (توصیه نمی‌شود)

ما این روش را توصیه نمی‌کنیم زیرا تنظیمات کارخانه (Factory Reset) همه فایل ها، نرم افزارها، تماس ها و حافظه‌ها را پاک می‌کند. اگر نتوانستید اطلاعات ناخواسته و اضافی را که از طریق مرورگرها، سایتهای اینترنتی، نرم افزارها و غیره در گوشی ذخیره می‌شود پاک کنید، می‌توانید به عنوان آخرین راه حل از این روش استفاده کنید.

چگونه با اطمینان از گزینه تنظیمات کارخانه استفاده کنیم:

اگر نهایتا مجبور شدید از گزینه تنظیمات کارخانه استفاده کنید باید جهت اطمینان از همه اطلاعات و نرم افزارها بک آپ بگیرید یعنی آنها را در جایی دیگر مانند فلش، سی دی، یا حافظه خارجی ذخیره کنید سپس با خیال راحت سراغ این گزینه بروید.

5. از فضای ذخیره سازی ابری (Cloud Storage) استفاده کنید

برای فایلهایی که می‌خواهید در آینده استفاده کنید از فضای ذخیره سازی ابری استفاده کنید. فقط فایل هایی را که دایما استفاده می‌کنید در کارت حافظه ذخیره کنید و فایلهایی را که فعلاً لازم ندارید به فضای ذخیره سازی ابری آپلود کنید.

6. از نرم افزارهای  شخص سوم (Third party) استفاده نکنید

نرم افزارهای شخص سوم یا ویروسی هستند یا فضای زیادی اشغال می‌کنند، بنابراین بهتر است تا جایی که می‌توانید از این گونه نرم افزازها اجتناب کنید، مگر این که آنها را از یک سایت رسمی دانلود کرده باشید.

علاوه بر همه این روشها، گاهی میتوانید با خاموش یا ری استارت کردن گوشی و یا با خاموش کردن گوشی و بیرون آوردن باتری آن به سادگی از هنگ کردن گوشی جلوگیری کنید. در ضمن همیشه حواستان باشد که شارژ گوشی از حد متوسط پایین تر نرود.

اگر هنوز هم مشکل گوشی شما برطرف نشده با تماس یا مراجعه به مرکز تعمیرات موبایل اصفهان(HELLO MOBILE)  مشکل شما قطعا حل خواهد شد.

 

Subscribe
Notify of
1 نظرات و سوالات کاربران
Inline Feedbacks
View all comments